Vem är Göran Forsberg? 
 
 

Född och uppväxt i Östersund. Tävlade konståkning vid sidan av mitt musik intresse under min ungdomstid. Körsångare och Kontrabas var väl mina specialiteter, även om det alltid har funnits en längtan av att skapa, då både bild och musik. 

Fotograferandet fanns tidigt även om det inte var under min tid på Sjöviksfolkhögskola, där ja studerade musik för att komma in på musikhögskolan, som fotograferandet tog fart ordentligt. Svartvit fotograferande med timmar i mörkrummet på nätterna, var ett härligt avbrott i musicerandet. 

Under mina första år i Stockholm då jag pluggade på Kungliga musikhögskolan, blev det allt mindre tid över till fotograferande. Förutom min examen som rytmikpedagog, läste jag både komposition och elektronmusik. 

Jag jobbar idag som musiklärare på Spånga gymnasium och grundskola och har mitt företag GOFOR media vid sidan om lärarjobbet. Körsången och kontrabasspelet har jag tagit upp efter ett längre uppehåll, vilket känns väldigt inspirerande, det var ju med det mitt musik intresse började. 

Mitt fotograferande tog fart i samband med ett ökat natur och framförallt fågelintresse. Jag har haft både utställningar och föredrag med bildvisningar.

 
Hyr en fotograf! Min musik GOFOR Media